Eladó ház Baracs, 24.900.000 Ft, 197 négyzetméter
24,9 mFt
Baracs,
eladó ház
Méret:
197 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Kandalló
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
fe-bar7647
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Baracs
Alapterület:
197 négyzetméter
Ár:
24.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10224362
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
kandalló
Telekterület:
5732
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Baracsi családi ház, nyugodt, tiszta levegőjű környezetben ELADÓ!

Budapesttől 70 km-re a Fejér megyei Baracson, gazdálkodásra, ill. bármely ipari vagy egyéb tevékenységre, akár telephelynek alkalmas családi ház eladó!  Az ingatlan a falu külterületén található, ahová beton illetve murvás út biztosítja a mindenkori közlekedést, évszaktól függetlenül.

A ház tégla alapon épített egészséges, tiszta, száraz, vegyes falazatú, ami közel 1Ha területen fekszik, ház és kivett udvar, illetve külön Hrsz. lévő szántó.

Az ingatlan lakórésze 111m2, 2 nagyszoba, 1 hálószoba, nappali, hatalmas konyha, fürdő, kamra, előszoba. Riasztóval felszerelt!

A ház folytatásában közvetlenül található a padlásföljáró és egy hatalmas bármire hasznosítható 35m2-es teremnyi belmagasságú helység, illetve egy 20 m2-es aknás garázs.

A ház fűtése éjszakai áramról (!! ) működő hőtárolós kályhákkal megoldott, melyhez a villamoshálózat 2013-ban, teljesen fel lett újítva, 3x25A-lett bővítve. Szándék szerint szobánkénti vegyes tüzelésű kályhák is rendelkezésre állnak. A vízellátást bevizsgált fúrt kút biztosítja, a szennyvíz derítőbe gyűlik. Az épület tetőszerkezete stabil, cseréppel fedett.

A házhoz tartozó melléképületben, kitéglázott borospince, műhely, raktárrész (terménytároló, padlással,) és ól található, szintén rendes cseréppel fedett.

A fém, profi kutya kennel, a profilból hegesztett terménytároló is maradhat.

Az ingatlanra CSOK igénybe vehető!!

A CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk!!
Érdeklődés
Kovács László
Az értékesítő:
Kovács László
Trend Ingatlan
+36703870291
 
 
 
 
 
 
Küldés