Eladó családi ház Kulcs 39 900 000 Ft

Leírás

Kulcs egyik csendes utcájában eladó egy három szoba + nappalival, két fürdőszobával rendelkező, két szintes, bruttó 85 m2-es (hasznos 76 m2) családi ház!

Földszinten előszoba, konyha (elektromos főzőlap+sütő), fürdőszoba (kád+épített zuhany+wc), nappali, étkező és egy hálószoba található.

Az emeletet belső lépcsőházon keresztül közelíthetjük meg, ahol közlekedő, két külön álló szoba, wc, fürdőszoba (épített zuhany), terasz és egy hátsó kijárat található. A fűtés 2db klímáról, elektromos fűtőpanelekről és a földszinten található kandallóról működik. 

Az ingatlan falazata tégla, tető cseréppel fedve, külsőleg 10 cm szigetelés került fel, a színezés hátra van még. A közművek terén villamos áram 3x16A, vezetékes víz, csatorna rendelkezésre áll, a gázcsonk a telken belül. A telek 830 m2, két utcából megközelíthető, az ingatlan domboldalon helyezkedik el, nyugati fekvésű.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk, igény szerint kiváló jogi hátteret biztosítunk ügyfeleink számára!

Családi ház részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11363120
Irodai azonosító: FE-KUL3681
Telek: 830 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Kandalló
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 4